Οι ενδεκάδες του Πόρτο-Λίβερπουλ

Οι ενδεκάδες του Πόρτο-Λίβερπουλ

Χωρίς τον Ρομπέρτο Φιρμίνο θα παραταχθεί η Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο για τα ημιτελικά του Champions League. Χωρίς εκπλήξεις στο αρχικό τους σχήμα οι Δράκοι.

Η Λίβερπουλ καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του Άνφιλντ και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League και να έρθει αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να επιλέξει εκτός ενδεκάδας τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Κόκκινων, με την θέση του Βραζιλιάνου να την παίρνει ο Ορίγκι.

Από την άλλη η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα, η οποία καλείται να κάνει την μεγάλη ανατροπή για να βρεθεί αυτή στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Οριγκί.

Οι αναπληρωματικοί των «κόκκινων»: Μινιολέ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Γκόμεζ, Χέντερσον, Στάριτζ, Σακίρι

 Όσον αφορά στην Πόρτο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επέλεξε την εξής ενδεκάδα: Κασίγιας, Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Τέγες, Κορόνα, Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι, Οτάβιο, Μαρεγκά.Οι αναπληρωματικοί για τους «δράκους»: Βανά, Μάξι Περέιρα, Μπρούνο Κόστα, Όλιβερ, Αντρέ Περέιρα, Σοάρες, Φερνάντο Αντράντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ