Ποκετίνο: «Μπορεί να παίξει ο Κέιν στον τελικό, αν προκριθούμε»

Ποκετίνο: «Μπορεί να παίξει ο Κέιν στον τελικό, αν προκριθούμε»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League, για το γκολ που ακυρώθηκε αλλά και για τον Χάρι Κέιν.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ήταν πανευτυχής μετά την πρόκριση της Τότεναμ στον ημιτελικό του Champions League και στάθηκε στον Χάρι Κέιν, αλλά και στα συναισθήματα του στο γκολ του Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως ο Άγγλος επιθετικός έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αν βέβαια τα σπιρούνια φτάσουν εκεί, ενώ μίλησε και για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του που είναι με την Αλμερία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά την πρόκριση της Τότεναμ στον ημιτελικό του Champions League:

Για το αν είναι η πρόκριση αυτή η μεγαλύτερη χαρά του ως προπονητής: «Η μεγαλύτερη χαρά μου σε γήπεδο ήταν στην Αλμερία, όταν κερδίσαμε μια παραμονή που είχε πολλή σημασία για την οικογένεια της Εσπανιόλ».

Για το ακυρωθέν γκολ του Αγκουέρο: «Όταν το έβαλε, ένιωθα σαν… τον Hulk, έβγαλα το μπουφάν και τη ζακέτα. Κάθισα και όταν είπε το VAR πως ακυρώθηκε για οφσάιντ, ανακουφίστηκα την ίδια στιγμή. Η ένεση ενέργειας ήταν τρομερή».

Για τον Κέιν: «Εχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό, αν προκριθούμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ