Ετοιμάζει ρόστερ… Champions League

Ετοιμάζει ρόστερ… Champions League

Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να μην γίνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να επενδύσουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια ευρώ για να διατηρήσουν τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις φτιάχνοντας ομάδα Champions League.

Ο ΠΑΟΚ, μετά από 34 χρόνια ή αν προτιμάτε μετά 12.361 μέρες κατακτά το πρωτάθλημα που τόσο πολύ ήθελε και πάλευε τα προηγούμενα χρόνια. Οι Ασπρόμαυροι, από την κορυφή της Super League κοιτάζουν με άλλον αέρα τις υπόλοιπες ομάδες και ετοιμάζονται να σχεδιάσουν μια νέα ομάδα για την επόμενη χρονιά. Μια ομάδα που θα δώσει συνέχεια σε  ότι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Από την θέση του τερματοφύλακα μέχρι και την επίθεση ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί σημαντικά με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που τους μάθαμε από την συμμετοχή του στη Super League, αλλά και τους έχουμε σε δυνατά πρωταθλήματα.

Αλλαγές στον άσσο

Μια ομάδα χτίζεται από την θέση του τερματοφύλακα και στον ΠΑΟΚ φέτος έχουν τον κορυφαίο στη θέση αυτή, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και αν δεν αλλάξει κάτι ως προς την παραμονή του θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Δικεφάλου και τη νέα χρονιά. Απ’ εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τερματοφύλακες θα βρεθούν εκτός Τούμπας. Ο Ροντρίγκο Ρέι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Παναγιώτης Γλύκος αποχαιρετά καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του, ενώ ο Μάριος Σαμπάνης ετοιμάζεται να κατηφορίσει προς Αθήνα.

Ανακοινώνεται ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς

Οι Ασπρόμαυροι με τις παραινέσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν συμφωνήσει με τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας που αποχαιρέτησε, αφήνει την Ακριτική ομάδα μετά από τρία χρόνια. Ο 30χρονος πορτιέρο θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή απόκτηση του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ενίσχυση στην άμυνα

Ένα από τα δυνατά όπλα του Δικεφάλου φέτος είναι η αμυντική του γραμμή. Αυτή δεν θα είναι η ίδια τη νέα χρονιά. Πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Φερνάντο Βαρέλα. Αν ο δυναμικός αμυντικός παραμείνει τότε θα έχουν λυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα χέρια του Λουτσέσκου αν όχι τότε θα αναγκαστεί να αναζητήσει στόπερ. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει στην δεξιά και αριστερή πλευρά παίκτες. Ο Μάτος που τράβηξε μόνος του το κουπί θα έχει τη νέα χρονιά βοήθεια για να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Ενώ ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Αντρέ Βιερίνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Η αποδεκατισμένη μεσαία γραμμή

Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο τραυματίες, Ολιβέιρα στον αέρα και οι Ελ Καντουρί, Κάνιας αποχαιρετούν για Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα. Με αυτά τα δεδομένα αν ξεκινούσε σήμερα η νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ θα είχε διαθέσιμους μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές του Σάκχοφ που ακόμα δεν έχει μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μίσιτς που λογίζεται ως δεύτερη επιλογή και οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ. Αν οι συζητήσεις με την Πόρτο ευδοκιμήσουν  και οι Πορτογάλοι δεχτούν την πρόταση του ΠΑΟΚ (συνδιοκτησία) τότε ο 26χρονος μέσος θα συνεχίσει να φοράει τα Ασπρόμαυρα. Αν όχι ο Δικέφαλος  θα αναζητήσει 8αρι, αλλά και 6άρι από το πάνω ράφι.

Θα ψάξει για εξτρέμ και φορ

Στην επιθετική γραμμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών, καθώς στους Λέο Ζαμπά και Δημήτρη Λημνιό αναμένεται να προστεθεί και ο Λάζαρος Λάμπρου που κάνει εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδία. Η απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, που θα κλείσει την τετράδα, αποτελεί ακόμα ένα στοίχημα. Ο ΠΑΟΚ, θα αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή που να διαθέτει και εμπειρία εκτός από ηλικία.

Πάμε τώρα και στους φορ. Άκπομ και Σφιντέρσκι, έδειξαν ότι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν πλούσιο ταλέντο. Όμως άλλο Super League και άλλο Champions League. Από την στιγμή που ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους, εκτός από τα νιάτα θα χρειαστεί και εμπειρία που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην γραμμή κρούσης.

Τον Μάριο Μπράνκο τον περιμένει πολύ δουλειά και μάλιστα σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να έχει κλείσει τις περισσότερες σημαντικές μεταγραφές πριν η ομάδα φύγει για την Ολλανδία όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ