Ποκετίνο: «Οφείλουμε σεβασμό στον Άγιαξ και στη διοργάνωση»

Ποκετίνο: «Οφείλουμε σεβασμό στον Άγιαξ και στη διοργάνωση»

Ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Άγιαξ πως αυτό που ξεχωρίζει την ομάδα του τη φετινή σεζόν είναι η πίστη των παικτών ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε κάθε αντίπαλο

Άγιαξ και Τότεναμ τίθενται αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Champions League και ο προπονητής των Σπερς Μαουρίσιο Ποκετίνο σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι αναφέρθηκε στο πνεύμα νικητή που διακατέχει τους παίκτες του φέτος και επισήμανε ότι η Τότεναμ οφείλει να σεβαστεί τόσο τον αντίπαλό της όσο και το Champions League.

«Η ευκαιρία να παίξουμε σε ημιτελικό Champions League δεν έρχεται τόσο συχνά, για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά για αυτόν το σύλλογο και πρέπει να δείξουμε σεβασμό για τη διοργάνωση και τον αντίπαλο. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Ο Άγιαξ βρίσκεται απολύτως δίκαια εδώ, θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει του πρώτου ημιτελικού που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο Γουέμπλεϊ.

«Θα πρέπει να έχουμε τη σωστή συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Το πνεύμα που έχουμε χτίσει σε αυτή την ομάδα μας διδάσκει πως μπορούμε να αποκτήσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και ότι τα πάντα είναι δυνατά.

Αυτή είναι η δύναμή μας και αισθάνομαι πολύ τυχερός επειδή στην Τότεναμ η διοίκηση με υποστήριζε πάντα και μου επιτρέπει να εφαρμόζω τις αρχές μου».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο Χάρι Κέιν θα είναι απών: «Είναι πάντα ένα πρόβλημα όταν λείπουν παίκτες όπως εκείνος, αλλά πριν από το άτομο έρχεται πάντα το σύνολο, η ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ