Φαν Ντάικ: «Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Μέσι»

Φαν Ντάικ: «Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Μέσι»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Βίρτζιλ Φαν Νταικ, τονίζοντας όμως πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τόσο τον Αργεντινό όσο και τα υπόλοιπα «όπλα» της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε (22:00) στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης με στόχο το πρώτο βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συνάντηση, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για το επικείμενο ραντεβού με τους Καταλανούς, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ολλανδός αμυντικός, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος παίκτης της Premier League, αποθέωσε το μικρό μάγο των «μπλαουγκράνα» όμως τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει.

«Νομίζω πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αλλά βλέπετε πως παίζουμε και πως αμυνόμαστε. Δεν αμύνεται ένας προς έναν, αλλά αμυνόμαστε και βγαίνουμε στην επίθεση όλοι μαζί. Θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όλη η ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα. Δεν θα πάμε στη Βαρκελώνη για διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ