Ποκετίνο: «Όλα είναι ανοιχτά στην ρεβάνς με τον Άγιαξ»

Ποκετίνο: «Όλα είναι ανοιχτά στην ρεβάνς με τον Άγιαξ»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο υποστήριξε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί και ότι οι λονδρέζοι θα τα δώσουν όλα στην ρεβάνς

Ο Άγιαξ κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη στο Λονδίνο με 1-0, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ και είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας πάντως, Μαουρίσιο Ποκετίνο, φρόντισε να στείλει μήνυμα για την ρεβάνς στο Άμστερνταμ, επισημαίνοντας ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Ο Αργεντίνος προπονητής πρόσθεσε μάλιστα ότι η Τότεναμ θα τα δώσει όλα για ν’ ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

«Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Η πρόκριση στον τελικό δεν έχει κριθεί και αυτό που έχει σημασία είναι η σωστή προετοιμασία μας για τον αγώνα στο Άμστερνταμ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας όπως και γι’ αυτούς.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αλλά στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαμε καλύτερη απόδοση και πιέσαμε τον αντίπαλο μας. Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους μας δίνει ελπίδες για την ρεβάνς», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ποκετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ