Σπουδαίος Μέσι: Στην χαρά του σκέφτηκε τον Κασίγιας (pic)

Σπουδαίος Μέσι: Στην χαρά του σκέφτηκε τον Κασίγιας (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε για ακόμη μία φορά πως εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος καθώς μέσα στην «τρέλα» των πανηγυρισμών για τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, θυμήθηκε τον Ίκερ Κασίγιας με την περιπέτεια που περνάει.

Ο,τι και να πεις για την ποδοσφαιρική του αξία είναι λίγο. Ο Λιονέλ Μέσι για ακόμη μία φορά άφησε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη άναυδο με τα κατορθώματά του στο ματς με την Λίβερπουλ ωστόσο μετά τον αγώνα και πάνω στο μεθύσι της χαράς, έδειξε και πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι.

Λίγο μετά το τέλος του ματς, έκανε μια ανάρτηση στα social media με αφορμή φυσικά το παιχνίδι αλλά στο τέλος έκανε και ειδική αναφορά στον Ίκερ Κασίγιας ο οποίος υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της Πόρτο, στέλνοντας τη συμπαράστασή του.

«Ευχαριστημένοι με το αποψινό αποτέλεσμα. Ακόμα, βέβαια, μένει το παιχνίδι του Άνφιλντ, μια δύσκολη έδρα, όπου η Λίβερπουλ είναι ομαδάρα και θα μας δυσκολέψει.

Έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι απο ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω μια αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του ευχηθώ να αναρρώσει πολύ σύντομα» έγραψε ο Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ