Φαν Ντάικ: «Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία κόντρα στον Μέσι»

Φαν Ντάικ: «Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία κόντρα στον Μέσι»

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βιργκίλ Φαν Ντάικ, μίλησε για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην ομάδα του χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο του κόσμου.

Ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ μίλησε για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως είναι χαρούμενος που δεν αγωνίζεται στην Ισπανία και δεν αντιμετωπίζει τον Αργεντίνο κάθε σεζόν.

Παράλληλα χαρακτήρισε τον 31χρονο παίκτη ως τον καλύτερο στον κόσμο, επισημαίνοντας πως μπορεί και δίνει το κάτι παραπάνω και κάνει τη διαφορά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός:

«Είναι φανταστικός παίκτης κι αυτό είναι προφανές. Το δύσκολο είναι όταν επιτιθέμεθα κι αυτός περιμένει σε κάποια γωνία. Γι’ αυτό πρέπει να οργανώσεις καλά την άμυνά σου. Αλλά, όταν χάνεις εύκολες μπαλιές οι συμπαίκτες του ψάχνουν να τον βρουν. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον αντίπαλο.

Είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Έχει αυτό το έξτρα στοιχείο που μας δείχνει τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία και δεν τον αντιμετωπίζω κάθε σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ