Μουρίνιο: «Ο Σουάρεζ σκεφτόταν μονάχα να κάνει τη δουλειά του» (vid)

Μουρίνιο: «Ο Σουάρεζ σκεφτόταν μονάχα να κάνει τη δουλειά του» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του Λουίς Σουάρεζ στο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνηση του Λουίς Σουάρεζ να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λίβερπουλ, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φίλων της αγγλικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε πως ο Ουρουγουανός το έκανε επειδή σκοπός του δεν είναι να σκέφτεται ο κόσμος πόσο καλός είναι, αλλά ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο τελικό του Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Σουάρεζ:

«Ο Σουάρεζ έκανε κάτι πολύ καλό… Ορισμένοι παίκτες σε αυτή την εποχή, παίζουν και ακόμα και τη συναισθηματική στιγμή που σκοράρουν, σκέφτονται την εικόνα τους και θέλουν να πει ο κόσμος “τι καλός είναι…”. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα 90 λεπτά ενός αγώνα.

Ο Λουίς Σουάρεζ σκεφτόταν μονάχα να κάνει τη δουλειά του. Να σκοράρει, να στείλει την ομάδα του στον τελικό του Champions League. Πανηγύρισε, τσακώθηκε με παίκτες με τους οποίους μπορεί λίγη ώρα μετά να μιλούσε στο τηλέφωνο, όμως ήταν εκπληκτική η νοοτροπία του…».

https://twitter.com/MessiZ0NE/status/1124068065711480832

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ