«Δεν παίζει τελικά με Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ»

«Δεν παίζει τελικά με Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ»

Μετά τον Ρομπέρτο Φιρμίνο φαίνεται πως ούτε ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα δώσει το παρών στη ρεβάνς της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τρίτη (22:00) την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι κόκκινοι έχουν ένα βουνό να ανέβουν αν θέλουν να προκριθούν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τα προβλήματα φαίνεται πως ολοένα και αυξάνονται μια μέρα πριν το ματς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Cadena Ser, η Λίβερπουλ θα παραταχθεί χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον επαναληπτικό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τη Νιούκαστλ και οι γιατροί δεν έδωσαν το «οk».

Ο Αιγύπτιος σταρ μετά το χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, που οδήγησε στην αλλαγή του, έχει λάβει εντολή από τους γιατρούς να μην παίξει. Το ιατρικό τιμ βασίζεται στο σχετικό πρωτόκολλο για τραυματισμούς στο κεφάλι, που επιβάλλει την απουσία για περίπου έξι μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την απουσία του Σαλάχ από το αυριανό παιχνίδι, είχε μεταδώσει ότι Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς στο «Καμπ Νου», την ώρα που όλοι είχαν δεδομένη την παρουσία του και τελικά δικαιώθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ