Λόβρεν: «Έχουμε… καρύδια για την ανατροπή με τη Μπαρτσελόνα»

Λόβρεν: «Έχουμε… καρύδια για την ανατροπή με τη Μπαρτσελόνα»

Σύνθημα πρόκρισης έδωσε ο Ντέγιαν Λόβρεν ενόψει της ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα, κάνοντας σαφές πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα με 3-0 στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League και πλέον επιζητεί μια… μαγική εμφάνιση στο « Άνφιλντ» ώστε να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στη ρεβάνς με τους «μπλαουγκράνα», ο Ντέγιαν Λόβρεν εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως ο κόσμος έχει ξεγράψει ήδη τους «κόκκινους», κάνοντας σαφές πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

«Μας ξεγράφουν και αυτό με νευριάζει. Με κάνει οξύθυμο και… διψασμένο να τους αποδείξουμε ότι κακώς μας θεωρούν τελειωμένους. Γι’ αυτό είμαστε Λίβερπουλ. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Άνφιλντ.

Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό της Τρίτης θα είναι από τα μεγαλύτερα μας που θα έχουν γίνει στο Άνφιλντ. Είμαστε μοναδικό κλαμπ. Θέλουμε να τους δείξουμε πως έχουμε τα… καρύδια να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή» ήταν τα λόγια του Κροάτη αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ