Λίβερπουλ: Εκτός οι Σαλάχ – Φιρμίνο με Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ: Εκτός οι Σαλάχ – Φιρμίνο με Μπαρτσελόνα

Χωρίς τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο θα παραταχθεί η Λίβερπουλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε σχετικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Διπλό ήταν το χτύπημα για τη Λίβερπουλ ενόψει της ρεβάνς του «Άνφιλντ» κόντρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, τόσο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο όσο και ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν υπολογίζονται για το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών.

Όσον αφορά την περίπτωση του βραζιλιάνου, ήταν λίγο πολύ γνωστό πως δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» κόντρα στους «μπλαουγκράνα», όμως τα άσχημα νέα για τους «κόκκινους» δεν σταμάτησαν μόνο εκεί.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση κόντρα στη Νιουκάστλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο μετά από σύγκρουση με τον Ντουμπράβκα και η ανησυχία για τη συμμετοχή του κόντρα στους Καταλανούς ήταν έντονη.

Μάλιστα, οι φόβοι των ανθρώπων της ομάδας επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως ανήγγειλε ο Γιουργκέν Κλοπ δεν θα ρισκάρει να πάρει μαζί του στην αποστολή τον Αιγύπτιο.

Με βάση αυτές τις εξελίξεις, τα πράγματα για τη Λίβερπουλ γίνονται ακόμα πιο δυσοίωνα, καθώς πλέον οι «ρεντς» θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 χωρίς τα δυο από τα τρία μέλη της επιθετικής τους τριπλέτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ