Τεν Χαγκ: «Πρέπει να ξεπεράσουμε εκ νέου τα όριά μας»

Τεν Χαγκ: «Πρέπει να ξεπεράσουμε εκ νέου τα όριά μας»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκαθάρισε πως ο Άγιαξ θα τα δώσει όλα κόντρα στην Τότεναμ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και δεν θα αρκεστεί στο 1-0 του Λονδίνο.

Ο Άγιαξ απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης  στη φάση των 16, τη Γιουβέντους στα προημιτελικά, και πλέον απομένουν 90 λεπτά για να προστεθεί στη… λίστα και η Τότεναμ.

Ο Αίαντας επιβλήθηκε 1-0 στο Λονδίνο της Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό και πλέον καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ για να δώσει το παρών στον πρώτο τελικό Champions League στην ιστορία του μετά το 1996.

Ο προπονητής της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος αν και ο στόχος είναι σημαντικός. Είμαστε καλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί ξεχνώντας τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε ξανά.

Θα παίξουμε σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και ελπίζω ότι οι οπαδοί θα μας δώσουν σημαντική χείρα βοηθείας. Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο ματς με την Τότεναμ.

Σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους οι ομάδες της Premier League παίζουν με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους και για αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουμε εκ νέου τα όριά μας.

Αυτή είναι η πραγματική πρόκληση που έχουμε απέναντί μας», τόνισε ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ολλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ