Η εξυπνάδα του Άρνολντ… σκότωσε τη Μπαρτσελόνα (vid)

Η εξυπνάδα του Άρνολντ… σκότωσε τη Μπαρτσελόνα (vid)

Το γκολ του Ντιβόκ Οριγκί, που έστειλε τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champins League, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό προερχόμενο από την οξυδέρκεια του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με το 4-0 επί των Καταλανών πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση.

Το γκολ που έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στην Μαδρίτη σημείωσε ο Ντιβόκ Οριγκί στο 79′ έπειτα από απίθανη πάσα του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ πήγε να εκτελέσει κόρνερ και απλώς περίμενε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να ανέβουν στην περιοχή του Τερ Στέγκεν για να κάνει σέντρα.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν φανερά επηρεασμένοι από τα τρία γκολ που είχαν δεχτεί και ήταν δεδομένο πως δεν είχαν σε καμία περίπτωση καθαρό μυαλό.

Αυτό αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ο 20χρονος Άγγλος,πιάνοντας τους στον ύπνο με μια πανέξυπνη εκτέλεση την οποία δεν περίμενε κανείς.

Κατάφερε να δει την κίνηση που έκανε ο Βέλγος επιθετικός των «κόκκινων» και να του περάσει τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, με τον 24χρονο να την στέλνει στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ του Ορίγκι μετά την πάσα του Άρνολντ:

https://twitter.com/TVDMolen/status/1125863181300260864

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ