H «Sport» βαθμολόγησε με μηδέν τον Κουτίνιο (pic)

H «Sport» βαθμολόγησε με μηδέν τον Κουτίνιο (pic)

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η καταλανική εφημερίδα με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και ιδίως με τον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος δεν απέσπασε κανένα θετικό σχόλιο...

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν δεχτεί σκληρή κριτική από τον Καταλανικό Τύπο μετά την εκκωφαντική ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», η οποία στοίχισε τελικά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ειδικότερα, η «Sport» έχει περάσει… γενεές δεκατέσσερις τους «μπλαουγκράνα», με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε να μην δέχεται θετικά σχόλια από την εφημερίδα.

Πάντως, αυτός που αποτέλεσε τον αποδιοπομπαίο τράγο μετά την ταπεινωτική ήττα στην Αγγλία ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος βαθμολογήθηκε με… μηδέν.

Η επιστροφή στον τόπο που μεγαλούργησε φαίνεται πως δεν έκανε καλό στον βραζιλιάνο, με την παρουσία του να είναι τόσο αποκαρδιωτική που ανάγκασε την εφημερίδα να μη βρει ούτε ένα θετικό.

Μάλιστα, η βαθμολόγηση του 26χρονου συνοδεύτηκε και από το σχόλιο πως το χθεσινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει πλήρως την γενικότερη αγωνιστική του εικόνα στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ