Έρικσεν: «Ήρωας της Τότεναμ ο Μόουρα, να του φτιάξουν άγαλμα»

Έρικσεν: «Ήρωας της Τότεναμ ο Μόουρα, να του φτιάξουν άγαλμα»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε δηλώσεις του μετά το ματς αναγνώρισε την απίστευτη εμφάνιση και το χατ τρικ του Μόουρα που έστειλε την Τότεναμ στον τελικό.

Η Τότεναμ βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός τελικού του Champions League, αλλά ο Μόουρα πέτυχε χατ τρικ και έριξε στο καναβάτσο τον υπέροχο Άγιαξ, διαλύοντας την άμυνα των Ολλανδών.

Έγινε έτσι ο πρώτος Βραζιλιάνος από τους πάρα πολλούς και πολύ καλούς που έχουν περάσει από το Champions League,που πέτυχε χατ τρικ σε ημιτελική φάση! Αυτό του αναγνώρισε μετά το ματς σε δηλώσεις του ο συμπαίκτης του Κρίστιαν Έρικσεν που εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να στηθεί άγαλμα προς τιμήν του!

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Λυπάμαι για τον Άγιαξ, γιατί έπαιξαν πολύ καλά, αλλά θεωρώ πως είναι δίκαιο που είμαστε στον τελικό. Αρχίσαμε άσχημα, αλλά δεν θα μπορούσαμε να δούμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη αν δεν προσπαθούσαμε.

Η καρδιά μας και ο Λούκας είναι ο λόγος που κερδίσαμε. Θα μείνει στην ιστορία σαν ήρωας. Ελπίζω να του φτιάξουν ένα άγαλμα μετά από αυτό. Θα είναι ένας διασκεδαστικός τελικός με τη Λίβερπουλ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ