Ποκετίνο: «Οι παίκτες μου είναι ήρωες, αλλά ο Μόουρα είναι σούπερ ήρωας»

Ποκετίνο: «Οι παίκτες μου είναι ήρωες, αλλά ο Μόουρα είναι σούπερ ήρωας»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για την επική πρόκριση της Τότεναμ επί του Άγιαξ και μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τους παίκτες του και ειδικά για τον Λούκας Μόουρα.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο χαρακτήρισε εκπληκτική την εξέλιξη του αγώνα με τον Άγιαξ που έφερε την πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Champions League, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του για τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν εμφανώς δακρυσμένος στη μεικτή ζώνη του ματς και έκανε δηλώσεις, λέγοντας πως οι παίκτες του είναι ήρωες, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Λούκα Μόουρα που πέτυχε και τα τρία γκολ της Τότεναμ, χαρακτηρίζοντας τον σούπερ ήρωα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ποκετίνο:

«Είναι εκπληκτικό. Ευχαριστώ στο ποδόσφαιρο, ευχαριστώ στους παίκτες μου, είναι ήρωες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φανταστικό, εκπληκτικό. Δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Αργεντινός τεχνικός λίγα λεπτά μετά το γκολ πρόκρισης του Λούκας Μόουρα σε νεκρό χρόνο, και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά και μαγικό. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που είμαι προπονητής! Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ήρωες αλλά ο Λούκας Μόουρα είναι υπερήρωας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ