Μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά, 4 αγγλικές ομάδες στους ευρωπαϊκούς τελικούς

Μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά, 4 αγγλικές ομάδες στους ευρωπαϊκούς τελικούς

Τα κατάφεραν τελικά. Οι αγγλικοί σύλλογοι υπερκέρασαν όλα τα εμπόδια που βρήκαν στον δρόμο τους και κάνουν… κατάληψη στους τελικούς του Champions και του Europa League.

Η δραματική πρόκριση της Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι (4-1, 1-1 κ.δ και παράταση) έκλεισε το… καρέ. Λίγο νωρίτερα η Άρσεναλ πέρασε σαν σίφουνας από το Μεστάγια επικρατώντας με 4-2 και 7-3 στο σύνολο της Βαλένθια.

Κάπως έτσι επικυρώθηκε η ολική επικράτηση του αγγλικο9ύ πρωταθλήματος στα Κύπελλα Ευρώπης για το 2019, με τους συλλόγους του Λονδίνου (Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ) και τους Κόκκινους του Λίβερπουλ να βρίσκονται στους τελικούς των δύο σημαντικότερων διοργανώσεων στην Ευρώπη.

Η Λίβερπουλ θα κοντραριστεί με την Τότεναμ για το Champions League στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης, την ώρα που στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Άρσεναλ και Τσέλσι.

Όλα αυτά την ώρα που οι σύλλογοι από την Primera Division, τη Serie A, την Bundesliga αλλά και την Ligue 1 θα παρακολουθούν από… απόσταση τα τεκταινόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ