Τσέφεριν: «Η εβδομάδα αυτή θα καταγραφεί στην ποδοσφαιρική ιστορία»

Τσέφεριν: «Η εβδομάδα αυτή θα καταγραφεί στην ποδοσφαιρική ιστορία»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για την απίστευτη εβδομάδα του Champions League, αναφερόμενος στις ανατροπές των Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Η εβδομάδα αυτή θα μείνει στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά τις επικές ανατροπές που πραγματοποίησαν η Τότεναμ και η Λίβερπουλ, κόντρα σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα στο Champions League, σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο 51χρονος Σλοβένος μίλησε για την απίστευτη εβδομάδα που έζησε όλη η Ευρώπη με τα απίθανα αποτελέσματα που συνέβησαν σε Λίβερπουλ και Λονδίνο, τονίζοντας πως ο κόσμος ζει για τέτοιες στιγμές και πως οι δύο ομάδες του τελικού αξίζουν τα εύσημα όλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ενθουσιασμό και τον δραματικό χαρακτήρα που μπορεί ν’ αποκτήσει μια ποδοσφαιρική διοργάνωση. Η εβδομάδα αυτή θα καταγραφεί στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Το ποδόσφαιρο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στιγμές και συναισθήματα που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα. Τα εκπληκτικά παιχνίδια σε Λίβερπουλ και Άμστερνταμ απέδειξαν την τρομερά απροσδόκητη τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα στο παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ και η Τότεναμ αξίζουν τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψαν από πλεονέκτημα αντιπάλων τους με τρία τέρματα και πάλεψαν κόντρα στα προγνωστικά, εντυπωσιάζοντας εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους.

Τα επιτεύγματα των δύο ομάδων έδειξαν ότι όλα είναι πιθανά στο όμορφο παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο ζουν για τέτοιες στιγμές όπως αυτές που έχουν επιδείξει οι ημιτελικοί και τα δύο ματς των ρεβάνς ήταν εκπληκτική διαφήμιση για το Champions League.

Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ που έφτασαν μέχρι τον τελικό και όλοι ανυπομονούν πλέον για ένα αξέχαστο παιχνίδι στη Μαδρίτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ