Ο Νταμίρ Σκόμινα «σφυρίζει» τον τελικό του Champions League

Ο Νταμίρ Σκόμινα «σφυρίζει» τον τελικό του Champions League

Η UEFA μετά τον τελικό του Europa League ανακοίνωσε και τον άνθρωπο που θα διευθύνει εκείνον του Champions League την 1η Ιουνίου.

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και η UEFA μετά την ανακοίνωση του διαιτητή που θα διευθύνει τον τελικό του Europa League έκανε γνωστό και το όνομα του ανθρώπου που ορίστηκε για να σφυρίξει τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Αυτός θα είναι ο πολύ έμπειρος Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα που έχει διευθύνει ουκ ολίγα μεγάλα παιχνίδια στην πλούσια καριέρα του. Ενδεικτικά έχει διαιτητεύσει στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ μεταξύ Τσέλσι και Ατλέτικο το 2012.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Σλοβένοι, Γιούρε Πράπροτνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο Ισπανός, Ματέου Λαόθ. Στο δωμάτιο του Video Assistant Referee θα βρίσκονται ο επικεφαλής Ντάνι Μακέλι από την Ολλανδία, με βοηθούς τους Πολ Φαν Μπούκελ, Φέλιξ Τσβάιερ (που σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας) και Μαρκ Μπορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ