Μάντσεστερ Σίτι: Μια ανάσα από τον αποκλεισμό από το Champions League

Μάντσεστερ Σίτι: Μια ανάσα από τον αποκλεισμό από το Champions League

Πιο ορατός από ποτέ δείχνει ο κίνδυνος αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League μετά και την ενημέρωση της UEFA πως η υπόθεση των «πολιτών» με την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play μετατίθεται στην αρμόδια αρχή των οικονομικών δεδομένων.

Όλο και πιθανότερο μοιάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι με αποκλεισμό μιας περιόδου από το Champions League.

Όπως επισημοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/5), ο φάκελος με όλα τα στοιχεία που κάνουν λόγο για παράβαση των κανονισμών του FFP από πλευράς των «πολιτών» μεταφέρθηκε στο δικαστικό όργανο του Financial Fair Play και πλέον τα πράγματα δείχνουν… σκούρα.

Με βάση τα όσα προκύπτουν, πιθανότερο σενάριο δείχνει η τιμωρία της ομάδας του Μάντσεστερ, η οποία δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League της περιόδου 2020 – 2021.

Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» εμφανίζονται αισιόδοξοι σχετικά με την υπόθεση, κάτι που έκαναν εμφανές μέσω ανακοίνωσής τους: «Έχουμε παραδώσει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που μας δικαιώνουν και σε αυτά δεν έδωσε σημασία ο κ.Λετέρμ…» ανέφεραν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ