Ποκετίνο: «Εχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

Ποκετίνο: «Εχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

Ο τεχνικός της Τότεναμ δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν ευκαιρία να γράψουν ιστορία, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το φαβορί για τον τίτλο είναι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Τότεναμ έκανε την μεγάλη έκπληξη στον επαναληπτικό με τον Αγιαξ και με μία επική ανατροπή προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League.

O τεχνικός των «πετεινών» σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού με την Λίβερπουλ, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν ευκαιρία να γράψουν ιστορία, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το φαβορί για τον τίτλο είναι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Χάρι Κέιν, τονίζοντας ότι ο Βρετανός στράικερ θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Τότεναμ, είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κανείς δεν περίμενε ότι η Τότεναμ θα βρισκόταν στον τελικό. Εχουμε την ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι ότι το φαβορί είναι η Λίβερπουλ. Για τον τρόπο που διεκδίκησε φέτος το πρωτάθλημα και το ότι ήταν και πέρσι στον τελικό. Ολος ο κόσμος περιμένει μία μάχη τακτικής, αλλά περισσότερο αποφασιστικό θα είναι το ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά».

Για τον Κέιν:  «Προπονείται και υπάρχει αρκετά θετική εξέλιξη στην αποθεραπεία του. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Είτε ξεκινώντας στον αγώνα, είτε από τον πάγκο. Μακάρι όμως να είναι έτοιμος και υγιής και είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ