Σαλάχ για Κέιν: «Κορυφαίος μετά από… εμένα» (vid)

Σαλάχ για Κέιν: «Κορυφαίος μετά από… εμένα» (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αποφάσισε να... πικάρει τον Χάρι Κέιν, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League.

Όρεξη για καζούρα είχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Μιλώντας στον παλαίμαχο άσο, Γκάρι Λίνεκερ, ο Αιγύπτιος αποφάσισε να… πικάρει τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ανώτερος από τον επιθετικό της Τότεναμ.

«Θα μπορούσε κάποιος από τη Λίβερπουλ να πει ότι δεν θα ήθελε να τον βρει μπροστά του ή ότι θέλει ν’ αντιμετωπίσει την πιο δυνατή Τότεναμ» ανέφερε ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής και νυν παρουσιαστής, με τον Σαλάχ να τονίζει:

«Εγώ θέλω να παίξει, το προτιμώ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Είναι καλό για τον ανταγωνισμό όταν παίζεις απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. Ο Χάρι Κέιν έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι κορυφαίος για την ομάδα του και για το αγγλικό ποδόσφαιρο… πριν επιστρέψω εγώ στην Αγγλία» ανέφερε ο Αιγύπτιος με καθαρά χιουμοριστικό τόνο.

No Filter UCL: Tottenham vs Liverpool, Episode One

After two of the greatest Champions League semi-finals in history, the main event closes in 🙌⚪️ Pochettino🔴 Klopp⚪️ Son🔴 Salah#NoFilterUCL follows the headline acts ahead of Saturday night’s showdown…

Δημοσιεύτηκε από BT Sport στις Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ