Κλοπ: «Δεν είμαι loser – Αν πίστευα ότι η Τότεναμ έχει πλεονέκτημα θα ήμουν τρελός»

Κλοπ: «Δεν είμαι loser – Αν πίστευα ότι η Τότεναμ έχει πλεονέκτημα θα ήμουν τρελός»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του Champions League σχολίασε τον χαρακτηρισμό loser και την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα για κάποια από τις ομάδες.

Ατακαδόρος όπως συνηθίζει, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Ο Γερμανός κόουτς δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου που του ζήτησε να εκφράσει εάν νιώθει άτυχος για τους τελικούς που έχει χάσει στην καριέρα του.

Τονίζοντας τα εξής: «Πιστεύετε ότι είχα άτυχη καριέρα; Δεν ήταν άτυχη. Από το 2012, πλην του 2017, είμαι σε τελικό. Πιθανότατα κατέχω παγκόσμιο ρεκόρ τα τελευταία επτά χρόνια στο να νικάω ημιτελικούς. Αν έβλεπα τον εαυτό μου ως ‘loser’, θα είχα πρόβλημα, όμως δεν το βλέπω έτσι. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Πάντα μπορώ να πάρω αυτοπεποίθηση από αυτό το ρεκόρ».

Όσον αφορά τον Ρομπέρτο Φιρμίνο αποκάλυψε ότι υπολογίζεται κανονικά: «Ο Φιρμίνο είναι έτοιμος. Αν θα είναι βασικός; Κάποιες ερωτήσεις θα τις αφήσω αναπάντητες. Είναι καλά, είναι εδώ. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα είναι ‘ok’ αύριο».

Σε ερώτηση για το αν έχει μάθει από τον περυσινό τελικό: «Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές, οι αντίπαλοι επίσης. Είναι πάντα διαφορετικό. Αν εγώ είμαι ο λόγος που έχω χάσει έξι τελικούς στη σειρά, τότε ‘ναι’ είναι λόγος να ανησυχώ. Είμαστε μία τελείως διαφορετική ομάδα από την περσινή σεζόν. Ο τελικός του Κιέβου ήταν ένα καλό σημείο βάσης για το επόμενη βήμα»

Για τους παίκτες του σε σύγκριση με πέρυσι: «Είμαστε ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Ο Τρεντ και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως εκείνος έχουν επιπλέον 50 παιχνίδια. Δεν είναι ότι δεν είχαμε ευκαιρία πέρυσι, αλλά μάλλον εκπλαγήκαμε και εμείς λίγο με το γεγονός ότι βρεθήκαμε σε τελικό. Δεν ήμασταν τόσο σταθεροί όσο έπρεπε»

Όσον για το αν υπάρχει φαβορί: «Αν πίστευα ότι η Τότεναμ έχει πλεονέκτημα θα ήμουν τρελός. Ξέρω ότι οι περισσότεροι λένε πως είμαστε φαβορί επειδή πήραμε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αν δείτε τον αγώνα μας με την Τότεναμ φέτος ήταν απλά ένα 2-1. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα πριν το ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ