Συγκλονιστική στιγμή: Ο Μορένο αφιέρωσε το τρόπαιο στον Ρέγιες (vid)

Συγκλονιστική στιγμή: Ο Μορένο αφιέρωσε το τρόπαιο στον Ρέγιες (vid)

Ο Σεβιγιάνος παίκτης της Λίβερπουλ δεν ξέχασε τον αγαπημένο φίλο του και πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ στον τελικό του Champions League μπορεί να πανηγύρισε την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού της τροπαίου, αλλά κανείς στο στρατόπεδο των Ρεντς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και βύθισε στο πένθος και τη θλίψη όλο τον πλανήτη. Ενας αθλητής, που ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την αξία του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ, ο Σεβιγιάνος παίκτης της Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Μορένο, απέτισε φόρο τιμής στον αγαπημένο φίλο του και πρώην συμπαίκτη του, αφιερώνοντάς του την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ισπανός άσος των Ρεντς εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι που οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και με το μήνυμα «Σε αγαπώ αδερφέ».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ