«Το όνομα Panathinaikos έγινε γνωστό στα πέρατα της Γης» (pic)

«Το όνομα Panathinaikos έγινε γνωστό στα πέρατα της Γης» (pic)

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 48 χρόνια από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι δεν γινόταν να ξεχάσουν την κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους.

Ημέρα τεράστιας ιστορίας και τιμής για το τριφύλλι η σημερινή, καθώς, ο Παναθηναϊκός στις 2 Ιουνίου του 1971 έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι πράσινοι δεν γινόταν να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη επέτειο του τελικού με τον Άγιαξ και με μήνυμα τους στα social media αναφέρθηκαν στη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού:

«Η πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και των ελληνικών συλλόγων γράφτηκε πριν από 48 χρόνια! Το Τριφύλλι αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στον Άγιαξ. Το Τριφύλλι ηττήθηκε 2-0 στο Γουέμπλεϊ αλλά η Ιστορία έγραψε: Panathinaikos! Η ομάδα του Φέρεντς Πούσκας κοίταξε στα μάτια τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, ενός συνόλου που έπαιζε το αποκαλούμενο «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο». Χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Το όνομα του Panathinaikos έγινε πια γνωστό στα πέρατα της Γης»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ