Η Κίνσεϊ Βολάνσκι και το colpo grosso των 4 εκατ. δολαρίων (pics/vid)

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι και το colpo grosso των 4 εκατ. δολαρίων (pics/vid)

Το «ντου» της ημίγυμνης Κίνσει Βολάνσκι, πέρα από το γέλιο και τον θαυμασμό για τις σέξι καμπύλες της, κρύβει και μια ιστορία αξίας 4 εκατ. δολαρίων.

Πέρα από την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης, ο τελικός του Wanda Metropolitano μας έμεινε και για την ημίγυμνη εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το όλο συμβάν όπως αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά «αθώο» αποδείχθηκε, με την 22χρονη να αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από έναν θηλυκό «Jimmy Jump». Η Βολάνσκι λοιπόν είναι ζευγάρι με τον Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, Αμερικανό με ρωσική καταγωγή και πρώην πορνοστράρ, που πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα του You Tube.

Προσπάθησε να κάνει γνωστό το εγχείρημά του ακολουθώντας την τακτική του guerilla marketing, της διαφήμισης μέσω του «σοκ» και της «έκπληξης» που προκαλεί στο κοινό μια συγκεκριμένη πράξη, μέσω της οποίας αποτυπώνεται και το μήνυμα που θέλει ο εκάστοτε διαφημιστής να περάσει.

Στο πλαίσιο αυτό υπάγονται και τα ντου που επιχείρησε τόσο το 2014 στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία και στο Game 4 των Τελικών του ΝΒΑ το 2016, όσο και στο Game 5 των Τελικών του MLB το 2017.

Το κανάλι του στο You Tube ονομάζεται VitalyzdTV και φιλοξενεί βίντεο με φάρσες σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο σύμφωνα με ισχυρισμούς του ίδιου του Ζντοροβέτσκι του αποφέρει μηνιαία κέρδη που αγγίζουν τις 500 χιλιάδες δολάρια.

Το νέο πόνημα του δαιμόνιου επιχειρηματία ακούει στο όνομα Vitaly Uncensored, μια ιστοσελίδα που θα φιλοξενεί βίντεο χωρίς την αυστηρή λογοκρισία του You Tube. Μετράει ήδη περισσότερους από 10 εκατ. followers και χάρις στη Βολάνσκι εκτοξεύθηκε ακόμα περισσότερο!

Το ντου αυτό λοιπόν της σέξι και χυμώδους Αμερικανίδας στο Wanda Metropolitano, ήταν το τέλειο «μαρκετίστικο» τέχνασμα για τον Ζντοροβέτσκι. Το ΑPEX Analytix αποτιμά τα έσοδα της διαφήμισης από τα δευτερόλεπτα που διήρκεσε το σπριντ της Βολάνσκι στα 3.970.000 δολάρια!!!

Μάλιστα ο ίδιος ο λογαριασμός της Βολάνσκι στο Instagram, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως influencer, από τις 300 περίπου χιλιάδες απέκτησε μέσα σε λίγες μόνο ώρες περισσότερους από 300.000 επιπλέον followers ενώ μέχρι το πρωί της Κυριακής είχαν φτάσει συνολικά τα 2.2 εκατομμύρια!

Απίστευτη λοιπόν η δύναμη των social media όταν συνδυάζεται με ένα τόσο ευρείας προβολής αθλητικό event…

Το εγχείρημα αυτό λοιπό ανοίγει νέους δρόμους στο marketing και πλέον το μόνο σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε εν αναμονή του νέου «χτυπήματος» του Ζντοροβέτσκι ή άλλων επίδοξων μιμητών που σίγουρα θα έχει μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου project του…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That’s my FUCKING GIRLFRIEND @kinsey_sue #vitalyuncensored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vitaly (@vitalyzdtv) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ