Αποσβολωμένοι οι Βενγκέρ και Μουρίνιο με το μεγαλείο των Reds (vid)

Αποσβολωμένοι οι Βενγκέρ και Μουρίνιο με το μεγαλείο των Reds (vid)

Η μαγεία του ιστορικού συνθήματος «You Will Never Walk Alone» δεν άφησε ασυγκίνητους τους δυο τεχνικούς, οι οποίοι παρατηρούσαν αποσβολωμένοι τους οπαδούς της Λίβερπουλ να τραγουδούν.

Μόνο βαθύτατο σεβασμό είχε να επιδείξει ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι τραγουδούσαν το ιστορικό σύνθημα του συλλόγου λίγο πριν τον τελικό του Champions League με την Τότεναμ.

Οι δυο προπονητές βρίσκονταν στο στούντιο του BT Sports για να σχολιάσουν το μεγάλο παιχνίδι, όταν αντίκρισαν αποσβολωμένοι τους οπαδούς των «κόκκινων»  να τραγουδούν ρυθμικά το περίφημο «You Will Never Walk Alone».

Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Βενγκέρ παρακολουθούσαν με προσήλωση τους φιλάθλους των «ρεντς», με τον Πορτογάλο τελικά να διακόπτει τη… σιωπή, λέγοντας: «Αυτό είναι πιο όμορφο απ’ ότι θα μπορούσαμε να πούμε. Είναι πανέμορφο».

Τη… σκυτάλη πήρε ο Αλσατός ο οποίος αποκάλεσε το θέαμα «μοναδικό» για να προσθέσει:

«Το Λίβερπουλ είναι η πόλη της μουσικής, της εργατικής τάξης και του ποδοσφαίρου. Όποιος έχει προπονήσει στην Αγγλία ξέρει πως είναι είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για το ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο πάντα μπορούν να κάνουν θαύματα» ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού της Άρσεναλ.

https://youtu.be/eoJ0LeLeDPA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ