Έτσι οργανώθηκε η… εισβολή στον τελικό του Champions League (vid)

Έτσι οργανώθηκε η… εισβολή στον τελικό του Champions League (vid)

Τον τρόπο με τον οποίο οργανώθηκε η εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι στον τελικό του Champions League γνωστοποίησε μέσω βίντεο ο εγκέφαλος της υπόθεσης και σύντροφος της κοπέλας, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι.

Ο φετινός τελικός του Champions League μπορεί να μην εντυπωσίασε από άποψη θεάματος, όμως μια εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετή για να προσδώσει νέα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, η εκρηκτική ξανθιά, Κίνσεϊ Βολάνσκι, έκανε ντου στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, φορώντας μόνο ένα καυτό μαγιό, προκειμένου να διαφημίσει την ιστοσελίδα του συντρόφου της, ο οποίος εκείνη την ώρα παρακολουθούσε ήρεμος το παιχνίδι.

Πάντως, όπως αποκαλύφθηκε, εγκέφαλος του σχεδίου ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, ο οποίος έχει παρελθόν με… εισβολές σε γήπεδα.

Μάλιστα εξαιτίας των εν λόγω ενεργειών, του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε στάδια, με τον Ρώσο όμως να καταφέρνει να βρίσκεται τη στιγμή του «χτυπήματος» μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Με το σχέδιό τους πλέον να έχει πάρει μυθικές διαστάσεις, ο Ρώσος αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο κοινό ολόκληρη την οργάνωση της εισβολής, για την οποία το ζεύγος φαίνεται πως είναι πολύ περήφανο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ