Βρμπα: «Δυνατός ο Ολυμπιακός, παίζει επιθετικά»

Βρμπα: «Δυνατός ο Ολυμπιακός, παίζει επιθετικά»

Ο προπονητής της Βικτόριας Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, μίλησε για τον Ολυμπιακό και την πρώτη του εντύπωση από την Ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον προπονητή της ομάδας, Πάβελ Βρμπα, να μιλά για τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος και του αρέσει να παίζει επιθετικά.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν ο αρχηγός των Τσέχων, Ρομάν Χούμπνικ, και ο αριστερός μπακ του συλλόγου Ντάβιντ Λιμπερσκί οι οποίοι ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είναι «ανεπιθύμητος» και ότι περιμένουν να αντιμετωπίσουν μια «κόλαση» στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Ο Πάβελ Βρμπα είπε: «Συλλέγουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο μας. Οι ελληνικές ομάδες συχνά αλλάζουν το ρόστερ τους γι’ αυτό θα περιμένουμε να μάθουμε τι γίνεται στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός έχει Πορτογάλο προπονητή και παίζει επιθετικά, ενώ αποκλείστηκε πέρυσι από την Ντιναμό Κιέβου στο Europa League.

To ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γενικά πολύ δυνατό, κάτι που έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν στα ματς των συλλόγων μας στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή έχουμε τις ίδιες κλιματικές συνθήκες, όπως στη Λάρνακα. Έτσι το να προετοιμαζόμαστε σωστά σε αυτές τις συνθήκες είναι καλό».

Ο Ρομάν Χούμπνικ ανέφερε: «Έχω εμπειρία από ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αντιμετώπισα με την Σπάρτα Πράγας τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ανεπιθύμητος αντίπαλος. Ομολογώ πως ήθελα την Βασιλεία.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα εκρηκτικό περιβάλλον και δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το κλειδί θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας, όπου το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη μας».

Ο Ντάβιντ Λιμπερσκί τόνισε: «Ευχόμουν να παίξουμε με την Βασιλεία, όπου ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια πραγματικότητα και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Έχουμε παίξει αρκετά ματς, για παράδειγμα στην Τουρκία και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Θα υπάρχει μια κόλαση εκεί, για αυτό θα πρέπει να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ