Τσιμίκας: «Θα δώσουμε τα πάντα – Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο» (vid)

Τσιμίκας: «Θα δώσουμε τα πάντα – Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας δεσμεύτηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δώσουν τα πάντα στα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Γ. Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του σε Πολωνία και Αυστρία, με το φιλικό κόντρα στο Αμβούργο (1-1) και σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας απηύθυνε κάλεσα στον κόσμο της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν να δώσουν το παρών στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής. Είχαμε ένα πλάνο το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό μας τα χάλασε, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό στάδιο και τελειώσαμε την προετοιμασία εδώ πολύ καλά.

Αυτές οι τρεις εβδομάδες πέρασαν με αρκετή δουλειά και τα δώσαμε όλα για το φιλικό που έρχεται με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη. Έτσι ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το ευρωπαϊκό μας ματς», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο όπως τον περιμένουμε σε κάθε αγώνα. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε τα πάντα και θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ