Παπαδόπουλος: «Θα δώσουμε τα πάντα για το Champions League» (vid)

Παπαδόπουλος: «Θα δώσουμε τα πάντα για το Champions League» (vid)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μίλησε για το Champions League, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο φιλικό με τη Νότιγχαμ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε την κάμερα του «Olympiacos TV» και αναφέρθηκε στην φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ (16/7), καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χωρίς όμως να κρύψε και την σιγουριά του πως οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα τον ακούσουν.

Το φιλικό με την Αγγλική ομάδα, πέραν από την πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί μπροστά στον κόσμο του ο Ολυμπιακός, είναι σημαντικό μια και αποτελεί την τελευταία… πρόβα για τα ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, με τον 34χρονο να τονίζει ότι θα δώσουν τα πάντα για να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και ιστορικές. Είναι το τελευταίο ματς πριν από το επίσημο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ