Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Τα αποτελέσματα από τις ρεβάνς που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (17/7) περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να μάθουν αν θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών ενόψει της κλήρωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στον ΠΑΟΚ, μπορεί να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ολλανδία όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, αυτή τη φορά στο Χορστ, όμως ρίχνουν κλεφτές ματιές και στην Ευρώπη. Ο Δικέφαλος, είναι άμεσα ενδιαφερόμενος για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη και είναι οι επαναληπτικοί για τα προκριματικά του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα συγκεκριμένων αγώνων για να γνωρίζουν αν θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Στα ματς που θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους, κατά πρώτο λόγο είναι αυτά της Πιαστ Γκλίβιτσε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, της Κλουζ με την Αστάνα και της Λουντογκόρετς με την Φερεντσβάροε και κατά δεύτερο λόγο στο παιχνίδι ανάμεσα στην Σέλτικ και την Σαράγεβο. Αν αποχαιρετήσουν από τώρα την διοργάνωση η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε, η Αστάνα, (στον πρώτο αγώνα κέρδισε με 1-0 την Κλουζ) που παίζει την ρεβάνς στην Ρουμανία και η Λουντογκόρετε, (θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο έχασε στην Ουγγαρία), οι Ασπρόμαυροι θα βρεθούν σε θέση ισχύος και θα αποφύγουν τον Άγιαξ.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 21:00 εκτός απ’ αυτό στην Βουλγαρία που θα διεξαχθεί στις 20:30. Όποιες ομάδες περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο θα συναντήσουν εκτός του ΠΑΟΚ, τον Άγιαξ, την Κοπεγχάγη και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η κλήρωση θα γίνει στις 22 Ιουλίου και τα ματς 6-7 Αυγούστου και 13-14 Αυγούστου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ