Ολυμπιακός: Αυτοί μένουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ολυμπιακός: Αυτοί μένουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν τους Σισέ, Μεριά, Σουντανί, Κάιπερς, Μάρκοβιτς, Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα, αλλά και τους τραυματίες Λάζαρο, Βούκοβιτς και Φορτούνη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των παιχνιδιών με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη να δίνουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς με τους Τσέχους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, λόγω της συμμετοχής τους στο Κόπα Αφρικα, του ανέτοιμου Χιλάλ Σουντανί, των τραυματιών Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Κώστα Φορτούνη και Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και των Ούγκο Κάιπερς, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Φράνκο Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.

Ο Σισέ παραμένει στην Αίγυπτο, καθώς η Σενεγάλη έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία, ενώ ο Γιασίν Μεριά έπαιξε χθες στον μικρό τελικό, όπου η Τυνησία ηττήθηκε από τη Νιγηρία με 1-0.

Ο Χιλάλ Σουντανί δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και «κόπηκε» από τη λίστα, όπως επίσης και οι τραυματίες Φορτούνης, Λάζαρος και Βούκοβιτς. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν όπως προαναφέραμε, ο Μάρκοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα και ακόμα δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα, αλλά και οι Κάιπερς, Σολδάνο και Γιάννης Μασούρας.

Αντίθετα, στη λίστα για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Πλζεν βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

Στη Β’ λίστα βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (23/7) ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει έως δύο αλλαγές. Υπενθυμίζουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (30/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ