Ολυμπιακός: Πότε «πετάει» για Τσεχία – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ολυμπιακός: Πότε «πετάει» για Τσεχία – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί της Δευτέρας (22/7) στις 10:00 θα αναχωρήσουν για την Τσεχία, όπου το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσουν την Πλζεν για τον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη με τη τσέχικη ομάδα.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η αποστολή του Ολυμπιακού θα «πετάξει» για την Πράγα το πρωί της Δευτέρας στις 10:00. Στις 17:15 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσει ο Γκιγιέρμε. Στις 18:00 (τοπική ώρα) οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στην «Doosan Arena» και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν (23/7, 20:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Στις 10:00 τη Δευτέρα θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Τσεχία, όπου την Τρίτη θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν για το Β’ Προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Πράγας και από εκεί θα πετάξει για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας

Δευτέρα 22/7

10:00 (ώρα Ελλάδος) Αναχώρηση της αποστολής για την Πράγα

17:15 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Doosan Arena με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκιλιέρμε

18:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση (ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 23/7

19:00 (τοπική ώρα) Βικτόρια Πλζεν-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Doosan Arena

* Η συνέντευξη Τύπου της Βικτόρια Πλζεν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22/7 στις 18:45 (τοπική ώρα) και η προπόνηση της τσέχικης ομάδας στις 19:30 (τοπική ώρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ