Κόπιτς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του»

Ο αριστερός εξτρέμ της τσέχικης ομάδας μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».


Κόπιτς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του» | to10.gr

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Βικτόρια Πλζεν στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο αριστερός εξτρέμ της τσέχικης ομάδας, Γιαν Κόπιτς, μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι θα παίζουν εντός έδρας και θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

«Η εικόνα και η εξέλιξη του αγώνα υποδεικνύει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαμε καλές ευκαιρίες. Τώρα, στην έδρα του, ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερος και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό».

Από την πλευρά του ο αμυντικός των Τσέχων, Άνταμ Χλούσεκ, ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Εκτός από κάποιες μικροευκαιρίες του Ολυμπιακού, αμυνθήκαμε πολύ αποτελεσματικά σήμερα. Ένα γκολ στην Ελλάδα θα είναι πολύτιμο και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο