Γκιγιέρμε: «Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Γκιγιέρμε: «Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Ο Γκιγιέρμε μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον μεγάλο στόχο των ερυθρόλευκων που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Γκιγιέρμε παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Esporte» και μίλησε για τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο του με τους Πειραιώτες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι αποτελεί όνειρο του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, και ξεκαθάρισε ότι αυτός είναι και στόχος των ερυθρόλευκων για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω προσαρμοστεί πολύ καλά στην Ευρώπη. Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια εδώ και έχω συμμετέχει σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Νομίζω ότι έχω απορροφήσει κάθε στιλ παιχνιδιού πολύ καλά», ανέφερε αρχικά o Βραζιλιάνος μέσος και στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League:

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτή τη στιγμή. Το Champions League, είναι η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση στην Ευρώπη και είναι ένα όνειρο για εμένα να μπορώ να συμμετάσχω. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τη φάση των ομίλων και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη φάση των προκριματικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ