Σεμέδο: «Σίγουρος ότι θα προκριθούμε» (vid)

Σεμέδο: «Σίγουρος ότι θα προκριθούμε» (vid)

O Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, δηλώνοντας αισιόδοξος για την έκβαση της πρόκρισης του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν από τους πρωταγωνιστές της χτεσινής αναμέτρησης με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία. Ο 25χρονος Πορτογάλος, είχε καίριες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε να επέμβει, στον αέρα ήταν ανίκητος και γενικά έδειξε να κατευθύνει «μαεστρικά» την άμυνά του.

Ο «βράχος» της ομάδας του Μαρτίνς πιστεύει στην πρόκριση, με τον υποστήριξη του κόσμου στο πλευρό τους, κάτι που τόνισε με δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως πραγματικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την πλευρά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν εδώ για να μας στηρίξει σήμερα. Κάναμε ένα πρώτο βήμα και θα κάνουμε το δεύτερο στο γήπεδό μας, για να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν έχω απλώς την πίστη. Έχω τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση, πιστεύω στην ομάδα, στις ικανότητές της. Είμαι σίγουρος πως μέσα στο γήπεδό μας, με την στήριξη του κόσμου μας, θα κάνουμε αυτό που πρέπει, για να πάρουμε την πρόκριση».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ