Διακόσιοι οπαδοί της Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Διακόσιοι οπαδοί της Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Περίπου 200 οπαδοί της Βικτόρια Πλζεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Υπό την παρουσία περίπου 200 Τσέχων αναμένεται να διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, οι ερυθρόλευκοι δεν θα είναι οι μόνοι που θα έχουν σημαντική στήριξη από την κερκίδα, καθώς πολλοί Τσέχοι θα ταξιδέψουν με τη σειρά τους στην Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μαντί Καμαρά να καλεί πριν λίγη ώρα τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στην εξέδρα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά και την σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ