Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Πλζεν

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Πλζεν

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 16:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η προπόνηση των Πειραιωτών θα διεξαχθεί στο Ρέντη στις 18:00.

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τρίτη (30/7) θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 και με τον κόσμο στο πλευρό του θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο ματς που διεξήχθη στην Τσεχία, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση, στην οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το φαληρικό Στάδιο.

Μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου. Όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ από τους παίκτες θα παραβρεθεί ο Γιασίν Μεριά. Στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη.  Οσον αφορά στην Βικτόρια Πλζεν, ο προπονητής της τσέχικης ομάδας, Πάβελ Βρμπα, θα μιλήσει στις 19:15 στην αίθουσα τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού θα γίνει στις 20:00 στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα (29/7) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του επαναληπτικού με τη Βικτόρια Πλζεν για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Δευτέρα 29/7

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιασίν Μεριά.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη

Τρίτη 30/7

21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–Βικτόρια Πλζεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Βικτόρια Πλζεν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29/7 στις 19:15 στην αίθουσα τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 20:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ