Κρμέντσικ: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση»

Κρμέντσικ: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε για τη ρεβάνς της Πλζεν με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και δήλωσε ότι ελπίζει να επιστρέψει στην Τσεχία με την πρόκριση.

Η Πλζεν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 0-0 στην Τσεχία και ο Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο σέντερ φορ της Βικτόρια Πλζεν σκόραρε έπειτα από 11 μήνες και θέλει να κάνει το ίδιο στο φαληρικό γήπεδο. Όπως δήλωσε μάλιστα ο Κρμέντσικ η Πλζεν ελπίζει να επιστρέψει στην Τσεχία με την πρόκριση από τον Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα πει ότι θα γυρίσω δυνατός και έτσι νιώθω. Ήθελα να παίξω ως το τέλος, μπορούσα να κάνω χατ-τρικ καθώς είχα τις ευκαιρίες, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας για τη βοήθεια που είχα τον τελευταίο χρόνο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι πέρασα».

Για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: «Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά θα προσπαθήσω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς. Έχουμε το 0-0 από το πρώτο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση. Μπορούμε να το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ