Ποκετίνο: «Δεν βγήκα από το σπίτι για δέκα μέρες μετά την ήττα στη Μαδρίτη»

Ποκετίνο: «Δεν βγήκα από το σπίτι για δέκα μέρες μετά την ήττα στη Μαδρίτη»

Ο προπονητής της Τότεναμ σε δηλώσεις του τόνισε πως οι πρώτες μέρες μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στον τελικό της Μαδρίτης ήταν δύσκολες.

Πριν λίγες μέρες ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε δηλώσει πως αν η ομάδα του κατάφερνε να πάρει την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» θα αποχωρούσε από την ομάδα. Ωστόσο συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις τόνισε πως οι πρώτες μέρες μετά τον χαμένο τελικό του Champions League στη Μαδρίτη από τη Λίβερπουλ ήταν δύσκολες για εκείνον.

«Οι τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας για τον τελικό ήταν απίστευτες. Απογοητευτήκαμε πολύ από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε. Είχα ανάγκη να πάω στο σπίτι, πήρα το τρένο και πήγα στη Βαρκελώνη την επόμενη ημέρα. Ήμουν δέκα ημέρες στο σπίτι, δεν ήθελα να βγω. Ήταν πολύ σκληρό διότι φτάσαμε πολύ κοντά στη δόξα».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στην «Evening Standard» τόνισε ότι έχει βιώσει ανάλογη στιγμή στην καριέρα του.

«Μπορώ να συγκρίνω το συναίσθημα με αυτό που έζησα στο Μουντιάλ του 2002 όταν χάσαμε από την Αγγλία και αναδειχθήκαμε ισόπαλοι με τη Σουηδία στη φάση των ομίλων και αποκλειστήκαμε. Είναι οι δύο χειρότερες στιγμές της καριέρας μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ