Μεριά: «Το σημαντικότερο είναι η πρόκριση»

Μεριά: «Το σημαντικότερο είναι η πρόκριση»

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν τονίζοντας ότι στόχος όλων είναι η πρόκριση και πως δεν έχει σημασία ποιος θα ξεχωρίσει ατομικά.

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν τονίζοντας ότι στόχος όλων είναι η πρόκριση και πως δεν έχει σημασία ποιος θα ξεχωρίσει ατομικά.

Επίσης ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και στην παρουσία του στο Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεριά:

Πόσο τον βοήθησε η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, ήταν η πρώτη μου φορά που συμμετέχω σε μια τέτοια διοργάνωση με την εθνική μου ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μου και της ομάδας, ήταν μια ωραία περιπέταια και για εμένα και για την εθνική. Από εκεί και πέρα χρειάζεται δουλειά και πάντα είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου».

Τι στοιχεία θα προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού και αν έχει βρει μέσα από τις προπονήσεις την κατάλληλη χημεία με τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Το σημαντικότερο για όλους αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση. Έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και μπορούμε να προκριθούμε. Δεν έχει σημασία το ποιος θα ξεχωρίσει και γενικά τα πρόσωπα. Το εάν θα είμαι εγώ ή ο Σεμέδο. Δουλεύουμε όλοι μαζί με κοινό σκοπό την πρόκριση».

Για το ότι δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς με την Πλζεν και τι πρόσεξε στους Τσέχους: «Είδα το ματς από την τηλεόραση, είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ που θα μας βοηθούσε για την πρόκριση. Τώρα όμως σημασία έχει να κερδίσουμε αύριο και να περάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ