Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Μετά το τέλος της προπόνηση της Δευτέρας (29/07) στου Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε (όπως αναμενόταν) την αποστολή των Πειραιωτών ενόψει της ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν αύριο Τρίτη (30/7, 21:30) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Ίβηρας κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, τη θέση του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας, πήρε ο Γιασίν Μεριά ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ