Μασούρας: «Όνειρο για εμάς οι όμιλοι του Champions League»

Μασούρας: «Όνειρο για εμάς οι όμιλοι του Champions League»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Βικτόρια Πλζεν τονίζοντας πως όνειρο όλων είναι να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Βικτόρια Πλζεν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Γιώργος Μασούρας μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» επί της τσεχικής ομάδας, τονίζοντας πως όνειρο όλων είναι να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί διαχειριστήκαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν έξυπνοι και διαχειριστήκαμε τη δύναμή μας. Το 0-0 είναι δύσκολο και όσο κυλάει ο χρόνος επικίνδυνο.

Είχε αρκετά κενά στην άμυνα της. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος είδαμε ότι μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και στις στατικές φάσεις.

Κρατάω ότι διαχειριστήκαμε έξυπνα το ματς. Δεν θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Σε μεγάλο βαθμό κάναμε όσα μας ζήτησε ο προπονητής.

Θεωρώ ότι είχα την ευκαιρία σε τρεις φάσεις να σκοράρω, αλλά δεν το έκανα. Θέλω να δουλέψω πολύ σε αυτό, μου έδωσαν πολλές πάσες και δεν τις εκμεταλλεύτηκα.

Είναι ένα όνειρο για εμάς οι όμιλοι. Θεωρώ έχουμε την ποιότητα και μια φανέλα που έχει αποδείξει ότι στα μεγάλα βράδια είμαστε συνεπείς.

Θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στο γκολ. Μου μένει μια πικρή γεύση που δεν σκόραρα, αλλά αμέτρητη χαρά που συνεχίζουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήταν πονηρό το παιχνίδι από την αρχή. Ειδικά με το 0-0. Διαχειριστήκαμε σωστά και έξυπνα το ματς. Μόλις βάλαμε το γκολ είπαμε ότι συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ήμασταν πολύ δυνατοί στα στημένα και φτάσαμε εύκολα στη νίκη.

Όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες με τη μπάλα κάτω έχεις περισσότερη ενέργεια, βάζεις στο ματς τον κόσμο και «ρίχνεις» τον αντίπαλο. Με τη δύναμη του κόσμου όλοι βγάλαμε την ποιότητά μας. Κρατάμε τα θετικά. Δεν ήμασταν άριστοι στο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πιο πιεστικοί και με καλύτερη τελική πάσα.

Όταν έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια παιχνίδια οφείλεις να προσηλωθείς και στα αμυντικά. Είχε αλλαγές με τα δύο της μπακ η Πλζεν και έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό και να προσπαθήσω να βοηθήσω και επιθετικά την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ