Τσιμίκας: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Μπασακσεχίρ»

Τσιμίκας: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Μπασακσεχίρ»

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού και τόνισε πως πλέον η ομάδα του στρέφει την προσοχή της στα ματς με την Μπασακσεχίρ.

Μόνο το γρήγορο γκολ έλειψε στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κώστα Τσιμίκα κόντρα στην Πλζεν με το άσο των «ερυθρόλευκων» να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση.

Πλέον όπως τόνισε όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στα ματς με την Μπασακσεχίρ την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν φοβούνται στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιμίκας:

«Κυνηγήσαμε το γρήγορο γκολ, δεν μας ήρθε αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Παίξαμε το ίδιο ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο και μας ήρθαν τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι Τσέχοι ήταν πολύ καλή ομάδα. Δεν φοβήθηκα καθόλου γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου. Ήξερα ότι αν πετυχαίναμε το πρώτο γκολ θα ερχόντουσαν κι άλλα.

Για την συνέχεια: «Σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Για τους αγώνες με τους Τούρκους: «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Γνωρίζω ότι έχει καλούς παίκτες, σταρ. Δεν φοβόμαστε. Θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε πάντα».

Για το αν αγχώθηκε με το 0-0 του πρώτου μέρους: «Πιστεύω σήμερα ότι το μόνο που έλειπε ήταν το γρήγορο γκολ. Αν ερχόταν θα είχαμε πετύχει πιο γρήγορα περισσότερα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ