Ολυμπιακός: Και τώρα Μπενζιά

Ολυμπιακός: Και τώρα Μπενζιά

Προχωρά η μεταγραφή του 25χρονου άσου που αποτελεί εδώ και καιρό την επιλογή των ερυθρολεύκων για ενίσχυση μεσοεπιθετικά

Η πρόκριση ήρθε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Η Βικτόρια Πλζέν αποτελεί παρελθόν και το μυαλό όλων στο μεγάλο λιμάνι βρίσκεται στην Μπασακσεχίρ.

Απέναντι στην Τουρκική ομάδα ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να φτάσει έως το τελευταίο βήμα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει για αυτά τα ματς στη διάθεση του και τον Μπόμπι Αλέν, τον Γάλλο τερματοφύλακα που θα δηλωθεί στην λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Η ενίσχυση της ομάδας μεσοεπιθετικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη προτεραιότητα μεταγραφικά με την υπόθεση του Γιασίν Μπενζιά να είναι εδώ και καιρό η βασική επιλογή του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος άσος της Λιλ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες με τις πληροφορίες να θέλουν την μεταγραφή να κλείνει άμεσα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να έχει μια ακόμη ποιοτική επιλογή για τον άξονα μεσοεπιθετικά με τον Γιασίν Μπενζιά να μετράει αντίστροφα για τις τελικές εξελίξεις για τη μεταγραφή τους στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπενζιά βεβαίως δεν είναι η μοναδική μεταγραφική περίπτωση που εξετάζουν οι Πειραιώτες καθώς υπάρχει ξεκάθαρη σκέψη και για ένα «8αρι» ενώ κανείς δεν αποκλείει να προκύψουν σύντομα και άλλες υποθέσεις.

Είμαστε άλλωστε ακόμη στις 31 Ιουλίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ