Ωραίος, Ευρωπαίος και 4ων αστέρων ο Ολυμπιακός (vid)

Ωραίος, Ευρωπαίος και 4ων αστέρων ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον επαναληπτικό με την Βικτόρια Πλζεν και διέλυσε τους Τσέχους με το επιβλητικό 4-0, κατακτώντας την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό και σκόρπισαν τους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας για ηγέτη τον εκπληκτικό Γκιγιέρμε που άνοιξε το σκορ στο 51′.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την σημερινή του πρόκριση ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ότι θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα, αν δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του λιμανιού έκανε μια τεράστια εμφάνιση και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, καθώς ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό μέχρι το φινάλε του αγώνα. Με πρωταγωνιστές τον σούπερ Γκιγιέρμε, τον πολύ καλό Βαλμπουενά, τον πολύ κινητικό Μασούρα, τον μαχητή Γκερέρο και τον Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του από το ξεκίνημα του αγώνα, κάνοντας αυτό που ήθελε ο προπονητής του. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς με το «μαχαίρι στα δόντια» και πίεσαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Μπασάκσεχιρ.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ