Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Ολυμπιακού στα εφτά εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια την εποχή Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 21 γκολ κι έχουν να παρουσιάσουν έναν εκπληκτικό μέσο όρο στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του λιμανιού έδειξε με την απόδοσή της πως αντιμετώπισε την ρεβάνς με την Πλζεν με την σοβαρότητα που ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ.

Ένας Ολυμπιακός που έφτασε σε αριθμό τελικών προσπαθειών (24) τα στάνταρ της περσινής σεζόν και δεν χωρά αμφιβολία πως το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης είναι μια επιβράβευση της δουλειάς που έχει κάνει ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει εφτά εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική του ηγεσία και οι επιδόσεις της ομάδας του λιμανιού στο σκοράρισμα χαρακτηρίζονται εντυπωσιακές.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 21 γκολ στα εφτά ευρωπαϊκά του ματς στο Καραϊσκάκη, κάνοντας αρχή το περασμένο καλοκαίρι, με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λουκέρνης στο Φάληρο.

Ακολούθησε η νίκη επί της Μπέρνλι με 3-1 και φυσικά το ευρύ 5-1 επί της Ντουντελάνζ στην φάση των ομίλων. Βεβαίως το ματς – ορόσημο της περσινής σεζόν ήταν η τεράστια νίκη επί της Μίλαν με 3-1 που χάρισε στους ερυθρόλευκους την πρόκριση στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε δύο φορές στο Καραϊσκάκη εναντίον της Ντινάμο Κιέβου (2-2) και χθες βράδυ πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Πλζεν.

Το «ταμείο» είναι 21 γκολ σε εφτά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν με τον Μαρτίνς στον πάγκο τους, μέσο όρο τρία γκολ στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι κι αυτό ένα στοιχείο που φανερώνει την δουλειά του Πορτογάλου προπονητή πάνω στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ένα γεγονός που αποδεικνύει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους αγώνες ο Μαρτίνς κι αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν στο γήπεδο τους σε αυτά τα παιχνίδια πέντε γκολ, δηλαδή ο απολογισμός είναι 21-5 και αναμφίβολα υπάρχει θετικό πρόσημο για την ομάδα του λιμανιού.

Μάλιστα τα γκολ που στοίχισαν στον Ολυμπιακό ήταν τα δύο που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι από τη Ντινάμο Κιέβου και όχι αυτά που πέτυχαν Μπέρνλι, Ντουντελάνζ και Μίλαν.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ότι έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει πολλά γκολ στα εντός έδρας ευρωπαϊκά του ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ευκολία με την οποία σκοράρουν οι πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι του και με την δουλειά που έχει γίνει από πέρυσι, οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ