Έτσι «έφτιαξε» τον Ποντένσε ο Μαρτίνς

Έτσι «έφτιαξε» τον Ποντένσε ο Μαρτίνς

Η συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού με τον βιρτουόζο εξτρέμ την παραμονή του αγώνα με την Πλζεν. Οι ατάκες του Μαρτίνς στον παίκτη και ο ηγετικός ρόλος του Ποντένσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι από τα «βαριά χαρτιά» στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ένας παίκτης που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα των ερυθρόλευκων, ειδικά σε ότι αφορά το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί σημείο αναφοράς για την επίθεση της ομάδας του λιμανιού και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω στον συμπατριώτη του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ποντένσε είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό ακόμα και με μια του ενέργεια και είναι λογικό να περιμένει πολλά από τον νεαρό άσο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ειδικά μάλιστα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο Ποντένσε έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα του Πειραιά και όλοι στο μεγάλο λιμάνι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον Πορτογάλο εξτρέμ και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ένα γεγονός που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά την πρωτοβουλία που πήρε ο προπονητής του Ολυμπιακού μια μέρα πριν από την ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Ποντένσε και οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα, με τον 49χρονο τεχνικό των ερυθρόλευκων ν’ αναλύει στον Ποντένσε το πόσο ποντάρει πάνω του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Μαρτίνς φρόντισε να «φτιάξει» τον Ποντένσε αναλύοντας το πλάνο του και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον Ολυμπιακό, μετά την μεγάλη ατυχία που είχε ο Φορτούνης.

«Στηρίζουμε πολλά πάνω σου και είσαι παίκτης που έχει ηγετικά χαρακτηριστικά. Περιμένουμε πολλά από σένα και αυτή την χρονιά» ήταν το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στον Ποντένσε, μια μέρα πριν από την ρεβάνς με την Πλζεν στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν και το ζητούμενο είναι να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ερυθρόλευκους.

Καταλαβαίνει άλλωστε πολύ καλά ο Ποντένσε πως οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν θα είναι περισσότερες και αυτό σημαίνει πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα του λιμανιού τους στόχους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ